Leyla çok kırıldı! Sevdim Seni Bir Kere 134. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 13 Mart Cuma 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti...

Hafta içi her gün Star ekranlarına gelen Sevdim Seni Bir Kere'de Yağız ve Eylül ile Mirza ve Leyla'nın aşkı ele alınıyor... Bu iki çift sonunda mutluluğu bulabilecek midir? Sevdim Seni Bir Kere 134. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Leyla çok kırıldı! Sevdim Seni Bir Kere 134. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 13 Mart Cuma 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti...

Dizinin dün yayınlanan son bölümünde; Saadet, Leyla ve torunu Mirza için onların davranışlarını düzeltmeye çabalar. Leyla'ya ise tavsiye verir ve duygularını gizlememesini söyler.

Mirza ve Leyla balayı yoluna çıkmıştır. Leyla, Mirza için yine elinden geleni yapar. Leyla, bir de kendine not defteri hazırlamıştır ve Mirza'nın sevip sevmediği şeyleri not almaktadır. Mirza ise not defterine yazdığı notları görür ve şaşırır.

Yemeğe çıktıkları zaman ise bunu söylemekten hiç çekinmez. Leyla'ya karşı bir şey hissetmediğini söyler. Leyla ise çocukluk anılarını ortaya çıkarır. Onu çocukluğunda ilk gördüğü zamanı anlattı. Mirza ise bu anıları hayal meyal hatırladı. O zamandan beri Mirza'dan kalan eşyayı sakladığını da söyler. Fakat Mirza bu duyguları da reddeder.

Leyla çok üzülür ve masayı terk eder fakat daha sonra görecekleri onu daha çok üzecektir. Mirza'nın kendisini balayına çıkardığını sanması üzerine aslında Mirza'nın toplantıya geldiğini anlar.

Koray ise hastaneden kaçarak Eylül'ün tüm sağlık raporlarını da yok eder. Daha sonra Eylül'ü gidip tehdit eder...

SEVDİM SENİ BİR KERE 134. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# Sevdim Seni Bir Kere