'Reina saldırganı yakalandı' denince teklifi kabul etti

"Devletimiz olayların önüne geçecek güçte” diyen yöneticiler, Reina saldırganının büyük bir operasyonla canlı yakalanmasını dünkü transfer yemeğinde anlattı, işler karıştı!

'Reina saldırganı yakalandı' denince teklifi kabul etti

Fenerbahçe, Mehmet Ekici transferinde yol alamazken, önceki gün gelen sürpriz bir telefonla rotasını yeniden İtalya'ya çevirdi. Beşiktaş'tan ülkedeki terör olaylarını bahene ederek ayrılan ve Milan'a giden Arjantinli yıldızın menajerinden gelen, "Sosa sizinle görüşmek istiyor" telefonu üzerine tüm programlarını iptal eden Ali Yıldırım, Ozan Balaban, Önder Fırat ile takım menajeri Hasan Çetinkaya, Milano'ya uçtu. Dün Sosa ile masaya oturuldu, aynı saatlerde F.Bahçe yönetiminin diğer üyeleri de İstanbul'da toplantı halindeydi. Başkan Aziz Yıldırım telekonferansla görüşmeye dahil oldu.

İşte görüşmede yaşananlar...

İÇİNİ RAHATLATAN SÖZLER

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçeli yöneticiler, Sosa'ya, "Senin gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Fenerbahçe'de seni mutlu edecek ortamı bulacağına söz veriyoruz. Şampiyonluk için tek eksiğimiz sensin. Eşinin Türkiye'ye gelme konusunda endişeleri olduğunu duyuyoruz. Hiçbir endişeniz olmasın. Türkiye çok güçlü bir ülke. Reina saldırganı Türk polisi tarafından büyük bir operasyon sonucu canlı olarak yakalandı. Senin ve ailenin can güvenliği bize ve bu ülkenin yetkililerine emanet" dedi...

SOSA 'EVET' DEDİ İDDİASI

Sosa, sarı-lacivertli idarecilerin ikna edici sözleri sonrası Fenerbahçe'nin teklifine 'evet' derken, gözler Milan ile yapılacak pazarlığa döndü.

MILAN TOK SATICI ROLÜNDE

Fenerbahçe yönetimi ile Jose Sosa arasında olumlu geçen görüşme, Milan cephesinde anında yankı buldu. Milan CEO'su Adriano Galliani, Fenerbahçe- Sosa görüşmesinden dakikalar sonra, "Teknik direktörümüz Montella ile görüştük ve Josa Sosa'nın takımda kalmasına karar verdik" açıklamasını yaptı. Galliani'nin sezonun ilk yarısında çok az forma şansı bulan ve kadroya girmesi zor görünen Sosa hakkında sarf ettiği sözler şaşkınlık yarattı. Kulislerde, tecrübeli spor adamının, Arjantinli orta saha için kapıyı çalmaya hazırlanan Fenerbahçe yönetiminden en yüksek bonservis bedelini koparmaya çalıştığı yorumları yapılıyor.

Fenerbahçe'nin Sosa hamlesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Takımın çehresi değişir

Fenerbahçe orta sahasında sorun yaşıyor. Çünkü oyunu yönetecek akla sahip futbolcusu yok. Emre Belözoğlu'ndan sonra Diego bu işi yapamadı. Ozan Tufan da bekleneni veremedi. Bu nedenle Sosa sahip olduğu yetenekleriyle doğru çözüme en yakın isim. Eğer ikna etmeyi başarırlarsa Fenerbahçe yönetimi büyük iş yapar. Sosa gerçekten de takımın çehresini değiştirir.

Gürcan BİLGİÇ

Fenerbahçe'yi oynatır

Sosa'nın Beşiktaş'taki performansına baktığımız zaman, özellikle geçen seneki oyununda çok önemli bir figür olmuştu. Beşiktaş'ta, 'Oynatan' bir isimdi… Fenerbahçe'ye baktığımız zaman orta alandaki bu oyuncu eksikliğini Sosa tiplemesiyle giderilebileceği düşünüyorum. Eğer Sosa transferi gerçekleşirse, Fenerbahçe'ye faydalı olacağı kanısındayım. Mevcut oyunun dışında farklı oyun yapılarıyla da takımın oynamasını sağlar.

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # mehmet ekici # reina saldırganı