Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: 300 bin imza bulacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 100 bin imza açıklamasını değerlendirdi, "Biz yüz bin değil, üç yüz bin imza bulacağız" dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: 300 bin imza bulacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinin yüz bin imza ile ilgili teklifini yanlış anladığını belirtti.

Karamollaoğlu, Erdoğan'ın "Yüz bin imza bulamayacağını düşünenler, noter parasından çekinenler bu işe hiç girişmesinler" cümlesini hatırlattı.

Karamollaoğlu, kendilerinin endişelerinin yüz bin imzayı bulamamak değil, milli iradeye engel konulması ve noter parası değil, demokrasiye darbe vurulması olduğunu aktardı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karamollaoğlu şunları belirtti:

Biz yüz bin değil, üç yüz bin imza bulacağız.

Saadet Partisi onbeş yıldır Hazine’den tek kuruş yardım almadan, beş genel seçim, üç yerel seçim, iki de referandum geçirdi. Gazze için, Kudüs için, Arakan için milyonluk mitingler yaptı.

Bütün bunları da Hazine yardımlarıyla, devletin kaynaklarıyla değil, milletimizin fedakârlıklarıyla ve Saadet partililerin dişinden tırnağından arttırdıklarıyla yaptı.

Saadet Partisi, hangi zorluk çıkarılırsa çıkarılsın, hangi engel konulursa konulsun mutlaka bir aday çıkaracak.

Çıkaracağı adayı da sırf aday göstermiş olmak için değil seçimleri kazanmak için çıkaracaktır.

ulusal.com.tr

# erdoğan # saadet partisi # Temel Karamollaoğlu # 100 bin imza