Kılıçdaroğlu ve İlgezdi'den rezidans açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İstanbul'daki bir rezidanstan daire almalarıyla ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "daireyi kendi birikimim ve ailemin desteğiyle aldım" dedi. Gamze Akkuş İlgezdi de "İster gece konduda yaşarım, ister rezidansta. Buna kimsenin karışmaya hakkı yok" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ve İlgezdi'den rezidans açıklaması

İstanbul'daki bir rezidanstan, daire aldıkları ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ve CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kendilerini savundu.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Gamze Akkuş İlgezdi, "Ben mali hesapları ortada olan bir bireyim. İster gece konduda yaşarım, ister rezidansta. Buna kimsenin karışmaya hakkı yok" dedi.

İstanbul'da 4 milyon rezidans olduğunu iddia eden İlgezdi, rezidansta oturmanın standart hale geldiğini savundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu da Cumhuriyet gazetesine konuştu. Kılıçdaroğlu, evin 1 yıl önce alındığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Neticede kendi birikimim vardı. Tamamen alınteriyle ve ailemin desteğiyle alınmış bir ev üzerinden algı yaratılmak isteniyor. Sanki böyle ultra lüks bir daire almışım gibi milyon dolarların bahsi geçiyor" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# rezidans açıklaması # gamze akkuş ilgezdi