Balyoz hükümlüsü tutuklu komutanlardan çarpıcı açıklama

"Balyoz bavulunu Mehmet Baransu'ya Askeri Savcı Bülent Münger verdi!" Bu iddia, balyoz hükümlüsü komutanlardan geldi. Münger, "Bülent Arınç'a suikast" soruşturmasında da Kozmik Oda'da arama yapılması kararını talep etmişti.

Balyoz hükümlüsü tutuklu komutanlardan çarpıcı açıklama

"Mehmet Baransu'ya Balyoz davasının gizliliğini ihlal eden bavulu veren de Askeri Savcı Bülent Münger". Balyoz hükümlüsü komuntanlar, Askeri Savcı Bülent Münger hakkında bu çarpıcı açıklamaları yaptı.

Balyoz kumpasının kilit ismi Münger'in yargılanmasına Askeri Yargıtay'da devam edildi. Münger hakkına "Görevi kötüye kullanma, soruşturmanın gizliliğini ihlal ve adil yargılamayı etkileme" gerekçesiyle dava açan komutanlar da Mamak, Sincan ve Silivri cezaevlerinden duruşma salonuna getirildi.

Aydınlık Gazetesi'ne konuşan komutanlar, bir bavul dosyayı Mehmet Baransu'ya veren kişinin Askeri Savcı Bülent Münger olduğunu söyledi.

Askeri Savcı Bülent Münger adını "Bülent Arınç'a suikast" soruşturmasıyla duyurmuştu. Münger, soruşturma çerçevesinde 1'inci Ordu Komutanlığı Kozmik Odası’nda arama yapılması kararını talep etmişti.

ulusalkanal.com.tr

# Balyoz # mehmet baransu # bavul