MHP 13. Olağan Büyük Kongre'ye hazır

MHP yarın yapılacak 13'üncü Olağan Büyük Kongresi'nin hazırlıklarını tamamladı. Ankara Spor Salonu'nda yapılacak kurultay için "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik" ana sloganı kullanılacak. Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milli birlik ve beraberliğe dikkat çeken bir konuşma yapacak.

MHP 13. Olağan Büyük Kongre'ye hazır

MHP "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik" ana sloganıyla yapacağı 13'üncü Olağan Büyük Kongresi'nin hazırlıklarını tamamladı.

Ankara Spor Salonu'nda yapılacak kurultayda Türk bayrağının renkleri kırmızı ve beyaz hakim olacak.

Yaklaşık 1200 delegenin oy kullanacağı kurultayda, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri de belirlenecek.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Divan Üyeleri seçilecek. Seçimlerin ardında ise kürsüye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gelecek.

Milliyet gazetesinin haberine göre, Bahçeli konuşmasında milli birlik ve beraberliğe dikkat çekecek. Terörle mücadeleye geniş yer ayıracağı ifade edilen Bahçeli'nin HDP'ye de ağır eleştiriler yöneltmesi bekleniyor.

Habere göre Bahçeli, Türkiye ve bölgeye dönük dış politikadaki gelişmeler ekseninde bir ufuk çizecek. MHP liderinin, ülkücü camiada yaşanan kırgınlık ve küskünlerin geride bırakılarak kucaklaşma çağrısı yapacağı kaydedildi.

# ankara # türkiye # mhp # hdp # devlet bahçeli # terörle mücadele # seçim # türk bayrağı # İstiklal Marşı # MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli # Bahçeli # kurultay # mhp lideri # ankara spor salonu # istiklal # Birlik # mhp hdp # mhp devlet bahçeli # mhp kongre # mhp kurultay # Olağan Büyük Kongre # Dirlik # MHP Bahçeli