Ali Koç'tan Beın Sports'a tepki

Süper Lig'in 18. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olan Fenerbahçe'nin karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasının ardından, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa ''hodri meydan'' diye seslendi. Bilinçli olarak kulüplerinin hedef alındığını söyleyen Koç, '''Aynı gemideyiz. Onlar da para kazanacak, kazansın' dedim. Bu çözülmeyecekse Fenerbahçe'nin ne olduğunu görürler'' dedi.

Ali Koç'tan Beın Sports'a tepki

Erzurumspor - Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç şu açıklamalarda bulundu:

- Sezon başından bu yana Fenerbahçe'ye karşı yayıncı kuruluşun anlayamadığımız politikaları var.

- Dün bizimle ilgili olmayan bir maçta tezahüratları biliyorsunuz. Saatine baksanız bile bilerek yapıldığı anlaşılıyor. Son derece ciddiyetsiz, saygısız bir durum.

- Taraftarlarımıza sesleniyorum, siz de hazır olun. Şu an boykot kampanyasına gitmeyeceğiz ama son olarak gerekirse onu da yapacağız. Bizden bu konuda sinyal bekleyin. Hodri meydan. Tekrar söylüyorum. Taraftarımız bu konuyu gündeminde tutsun.

- Biz bunun çözüme ulaşmayacağına inanırsak hayatlarında tahmin edemeyecekleri, en ağır boykotla karşılaşacaklar. Ben şu ana kadar hep onların yanında oldum. 'Aynı gemideyiz. Onlar da para kazanacak, kazansın' dedim. Bu çözülmeyecekse Fenerbahçe'nin ne olduğunu görürler.

# fenerbahçe # Erzurumspor # ali koç