Ümit Kocasakal, Cumhuriyetçi Hekimler'e destek verdi

İstanbul Tabip Odası'nda bu hafta sonu seçim heyecanı yaşanacak. Seçime katılan Cumhuriyetçi Hekimler grubuna İstanbul Barosu'ndan destek geldi. Baro Başkanı Ümit Kocasakal, Cumhuriyetçi Hekimler'e başarı dileklerinde bulundu. Bakırköy, Avcılar ve Kartal Belediye Başkanları Cumhuriyetçi Hekimler grubuna destek vereceklerini söyledi.

Ümit Kocasakal, Cumhuriyetçi Hekimler'e destek verdi

İstanbul'da hekimler yeni başkanını seçmek için 24 Nisan'da sandık basına gidecek.

"Bilimin ışığında hekimlerin hakları ve güzel yurdumuz için Cumhuriyetçi Hekimler" sloganıyla seçimlere katılan Cumhuriyetçi Hekimler grubuna İstanbul Barosu'ndan destek geldi.

Cumhuriyetçi Hekimler Grubu Başkan adayı Dr. Turgut Adatepe ve yönetim kurulu adayları dün saat 14.30'da İstanbul Barosu Başkanı Kocasakal'ı ziyaret etti. Cumhuriyetçi Hekimler ziyaret sonrası yapılan açıklamayı facebook sayfalarında yayınladı.

Ziyaret fotoğraflarıyla beraber paylaşılan açıklamada "İstanbul Barosu'na nezaket ziyaretinde bulunan Dr. Turgut Adatepe ve Dr. Alp Ömeroğlu ile görüşen İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve Genel Sekreteri Hüseyin Özbek pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçi Hekimler grubununa gönülden başarı dileklerinde bulundu." ifadelerine yer verildi.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN DA DESTEK

Öte yandan Cumhuriyetçi Hekimler Grubu'na belediye başkanlarından da destek geldi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu sosyal medya hesabından "Bu hafta sonuyapılacak olan İstanbul Tabip Odası seçimlerinde Atatürkçü, Cumhuriyetçi Hekimler Grubunun adayı Dr. Turgut Adatepe'yi yürekten destekliyor; seçimlerde başarılar diliyorum." diye yazdı.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ve Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz de Cumhuriyetçi Hekimler Grubu'nu desteklediklerini açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul tabip odası # Ümit Kocasakal # cumhuriyetçi hekimler # destek verdi