Çocuklarına hasret görev başındalar

Sağlık ordumuzun fedakar anneleri, bu yıl da Anneler Günü'nde çocuklarıyla doyasıya kucaklaşamamanın burukluğunu yaşıyor. Sağlık çalışanı anneler, salgınla mücadelede yine görev başında.

Çocuklarına hasret görev başındalar

Sağlık ordumuzun fedakar anneleri, salgının başından bu yana her özel günü sevdiklerinden uzakta geçirmek zorunda kaldı. Bu yıl da Anneler Günü’nde çocuklarıyla doyasıya kucaklaşamamanın burukluğunu yaşıyorlar.

Sağlık çalışanı annelerin, Kovid-19 mesaisi sürüyor. Onlar, ikinci yılında Anneler Günü'nü yine evlatlarından uzak bir şekilde Kovid-19 yoğun bakım servislerinde geçiriyorlar.

İzmir’de Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli sağlık çalışanı anneler, gelecek yıl bu özel günü evlatlarının yanında kutlamak istiyor.

Salgınla mücadele sürüyor. Onlar bu özel günde kutlamaları telefonla kabul ediyor. Sağlık çalışanı anneler, “artık salgın bitsin” istiyor.

# izmir # pandemi # koronavirüs # anneler günü # salgın # kovid 19 # evlat # hasret # görev # salgınla mücadele # Sağlık Çalışanları # anne çocuk # sağlık bilimleri üniversitesi