Maviş böbreğini geri istiyor! Esra Erol'da bugün 6 Şubat Perşembe canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor?

Bugün Esra Erol'da neler yaşanıyor? Maviş Hanım, kendisini aldatan kocasından böbreğini geri almak istiyor...

Maviş böbreğini geri istiyor! Esra Erol'da bugün 6 Şubat Perşembe canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor?

Esra Erol'a gelen Maviş Erdoğan, böbreğini verdiği kocasının kendisini aldatması ile şok oldu. Maviş, eşi Ahmet Erdoğan'ın 8 yıldır kendisini komşusu Aynur Akyol ile aldattığını iddia etti. Maviş, kocasından böbreğini geri istiyor.

Kızları Kezban'ı arayan Satılmış ile Binnaz çifti ise kızlarının bulunması ile sevinç yaşadı. Kezban bugün stüdyoya geldi. Canlı yayına katılan Kezban, yüzünü göstermek istemeyip, arkası dönük olarak konuşmayı kabul etti.

Zehra hakkında da konuşan Kezban, kadın sığınma evinden tanıdığını ve sahte gelin olduğunu bilmediğini iddia etti. Nevin ve Zehra ile bir alakası olmadığını söyledi. Nevin'de stüdyoya katıldı. Nevin, Cumali ile sevgili olduğunu, Kezban'ı 10 günlüğüne evine aldığını Kezban ile ailesini barıştırmak için çok çabaladığını anlattı. Tokat'taki kişiler ile Zehra'nın evlendirmek isteme olayını ise, Zehra'nın evli olduğunu bilmediğini, Tokat'taki kişilerin ise kendi akrabası olmadığını belirtti. Daha sonra ise canlı yayına telefon ile bağlanan Zehra, "Nevin ile Kezban yalan konuşuyor ikisi de evlilik çetesinin üyesi" dedi. İki tarafta bu iddiaları yalanladı.

Muazzez, çocuğunu geri alabilecek mi?

Ayrıntılar geliyor...

ESRA EROL'DA BUGÜN 6 ŞUBAT PERŞEMBE

ulusal.com.tr

# esra erol # Esra Erolda # Esra Erol izle