Erdoğan açıkladı! Kara operasyonu var mı?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye'ye yönelik kara operasyonu konusunu değerlendirdi. Erdoğan, "Uçuşa yasak bölge konusunda, kara operasyonu konusunda da olumlu gelişmeler var" dedi. Erdoğan, PYD'nin Cerablus planlarıyla ilgili de "Fırat'ın batısına kimse geçemez. Bu konuda çok kararlıyırz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan açıkladı! Kara operasyonu var mı?

G-20 zirvesi öncesinde Antalya'ya giden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye'ye yönelik kara operasyonu konusunu değerlendirdi.

Erdoğan, "DAİŞ başta olmak üzere tehdit oluşturan tüm terör örgütlerine karşı, Türkiye'nin gerek kendi başına gerek kollektif olarak, attığı ve atacağı adımlar var" dedi.

Koalisyon güçlerinin tavrının önemli olduğunu söyleyen Erdoğan, "Uçuşa yasak bölge konusunda kara operasyonu konusunda da olumlu gelişmeler var. Bu da artık kabullenilmiş durumda" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, PYD'nin Cerablus'a girme planlarıyla ilgili de "Fırat'ın batısına kimse geçemez bu konuda çok kararlıyız. Geçenlerde teşebbüs ettiler, gereği de yapıldı. Bu konudaki hassasiyetlerimiz, bundan sonra çok daha farklı şekilde devam edecektir." şeklinde konuştu.

ulusalkanal.com.tr

# cumhurbaşkanı erdoğan açıkladı