İdlib gazilerine anlamlı ziyaret

Gaziler toplanarak, İdlib'de yaralanan ve şu an Hatay Devlet Hastanesi'nde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

İdlib gazilerine anlamlı ziyaret

Ülkenin dört bir tarafından Ankara Rehabilitasyon Merkezinde toplanan gaziler İdlib'de yaralanan ve gazi olan Mehmetçikleri Hatay Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Vatan savunmasının nesilden nesille bayrak yarışı olduğunu, Türk milletinin kalbi Mehmetçikle attığını ve kendilerine milletin selamlarını ve sevgilerini getirdiklerini belirten malul gaziler ile İdlib gazileri arasında duygusal anlar yaşandı.

İdlib gazileri ise, 'Arkamızda Türk milletinin olduğunu biliyoruz, bizlerden de yüce Türk milletine selamlar olsun’ diyerek bu ziyaretin kendilerine büyük moral ve motivasyon verdiğini belirttiler.

Hastane yetkililerinden edindiği bilgileri ve gözlemlerini aktaran Gazi Erten Acır; İdlib gazilerimizin sağlık durumlarının beklediklerinden çok iyi olduklarını, Hatay Devlet Hastanesi’nde şuan da büyük çoğunlukla göçük altında kalan gazilerin tedavi gördüğünü kısa zamanda taburcu olacaklarını uzun soluklu tedavi görecek olan gazilerin Ankara GATA’da tedavi edildiğini bildirmiştir.

Gaziler, Antakya’lı Şehit Astsubay Muhammed Ali Özer’in baba ocağına taziye ziyareti ve Cilve Gözü Sınır kapısı yakınındaki 4. Hudut Taburu’nda ki Mehmetçiklere moral ve motivasyon ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra Ankara’ya dönüş yaptılar...

ulusal.com.tr

# gaziler