Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Baykal’a son sekiz saatlik uyarı: “Tayyip’i Çankaya’ya taşıyorsunuz!”

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bugün yaptığı yazılı açıklamada Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Baykal'a "son sekiz saatlik uyarı"da bulundu.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bugün yaptığı yazılı açıklamada Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Baykal'a "son sekiz saatlik uyarı"da bulundu.

Bütün veriler gösteriyor ki, Cumhuriyet adayının oy birikimi Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan çok büyüktür. Cumhuriyet adayı Emine Ülker Tarhan’ın ilk turdaki oyu yüzde 23, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun oyu ise çok daha aşağıdadır.

Sayın Emine Ülker Tarhan’ın son yaptığı açıklama, çetin bir mücadele kararı aldığını gösteriyor. Cumhuriyetin Çankayası için verilecek göğüs göğüse mücadele, bugünkü iyimser tabloyu daha olumlu sonuçlara taşıyacaktır. Seçim düzleminde yüzbinlerin ayağa kalkması, Tarhan’ın oylarına çok güçlü bir rüzgar verecektir.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli, ABD planında rol üstlenerek Tayyip Erdoğan’ı bir tahtırevana bindirmiş ve sırtlarında Çankaya’ya taşıyorlar. Deniz Baykal da şu anda tahtırevanı taşıyan üçüncü kadrodur.

20 milletvekili Cumhuriyetin adayını gösterirse, Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Çankaya’ya çıkmasını önlemiş olacaklardır. Böylece ikinci turda Tayyip Erdoğan’ın rakibi, Cumhuriyetin adayı olacaktır. O zaman dengeler değişecek, Cumhuriyet Devrimi ile Cumhuriyet yıkıcıları karşı karşıya kalacaktır. Tayyip Erdoğan’ın Çankaya seferi, Cumhuriyet ve Vatan bütünlüğü cephesinde kurulacak seçim stratejisiyle bozguna uğratılacaktır. Çankaya, yeniden Atatürk’ün 864 rakımlı tepesi olacaktır.

Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Baykal üçlüsüne sesleniyoruz: Madımak’ı yakanları tahteravanda Çankaya’ya taşıyorsunuz. Başbağlar’ı kurşuna dizen PKK’nın da Çankaya adayı var. 20 milletvekiline soruyoruz: Cumhuriyetin Çankaya adayı olmayacak mı? Türkiye halkı Madımak yangını ile Başbağlar kurşunu arasında bir tercihe mi zorlanıyor? Buna bir itirazınız yok mu?

ulusalkanal.com.tr

# Doğu Perinçek # cumhurbaşkanı # işçi partisi # Tayyip # Baykal # çankaya # cumhurbaşkanlığı seçimi # Bahçeli