Fare Zehri İçerek İntihar Etti

Adana’nın Kozan ilçesinde bir genç, çocuk parkında fare zehri içerek intihar etti.

Fare Zehri İçerek İntihar Etti

Adana’nın Kozan ilçesinde bir genç, çocukparkında fare zehri içerek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Çanaklı Mahallesi, Rauf Denktaş Çocuk Parkı’na gelen Samet Avcı (19) adlı genç, fare zehri içerek intihar etti. Gencin cesedi park bekçisi tarafından bulundu.

Sabah saat 08.30’da geldiği parkta temizlik yapmaya başladığını söyleyen bekçi Hakan Tanrıverdi, “Bisikletle bir genç geldi elinde pet su şişesi vardı. Bisikletini park ettikten sonra bisikletin arkasında poşetten bir şey alarak çimlerin üzerine oturdu. Elindeki pet su şişesini içmeye başladı. Daha sonra da olduğu yerde çimlerin üzerine uzandı. Ben de dinleniyor diye bir şey demedim aradan 10 dakika geçti hiç kıpırdamadan yatıyordu fakat titrediğini gördüm. Yanına vardığımda ağzı köpürmüş titriyordu. Hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradım” dedi.

Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde gencin öldüğünü tespit ettiler. Olay yerine gelen polisler bisikletin arka oturağındaki poşet içerisinde fare zehri olduğunu belirledi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Samet Avcı’nın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

# intihar # adana # çocuk # ölüm # kozan # zehir # park # fare