CHP'den Anıtkabir'e "95. yıl" ziyareti

CHP Genel Merkezi, partinin kuruluşunun 95'inci yılını kutladı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet önce Anıtkabir'e gitti. Ardından da Kılıçdaroğlu parti genel merkezinde il başkanlarına hitap etti. Ekonomide yaşanan gelişmelere ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, akılcı bir sıcak para politikası uygulayacaklarını söyledi.

CHP Genel Merkezi, partinin kuruluşunun 95'inci yılını Ankara'da düzenlediği etkinliklerle kutladı.

İlk olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet Anıtkabir'e gitti. Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan Kılıçdaroğlu, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

CHP'li heyet Anıtkabir'de İsmet İnönü'nün mezarını da ziyaret etti. Anıtkabir'deki törenin ardından da Kılıçdaroğlu parti genel merkezinde il başkanlarına hitap etti.

Ekonomideki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler yapan Kılıçdaroğlu, sıcak para politikası uygulayacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, özelleştirilen Türk Telekom'un ortaklarından OTAŞ'ın çektiği krediye ödeyemeyip Telekom'un bankalara devrine ilişkin de konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dış politikadaki gelişmelere ilişkin de konuştu. Ankara'ya "Şam ile görüş" çağrısı yaptı.

İnönü de ziyaret edildi

Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, daha sonra 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kabrine de çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Anıtkabir'den ayrılırken, sohbet ettiği vatandaşlar ve çocuklarla fotoğraf çektirdi.

# chp