1 Mart 2017 Çarşamba vapur ve THY seferleri iptal mi? - İstanbul haberleri

İstanbul'da Şehir hatları tüm seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Öte yandan Türk Hava Yolları, yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan tüm seferlerini durdurdu. Bu arada İstanbul Deniz Otobüsleri işletmesi İDO, sis nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü ve araba vapuru seferlerini iptal etti. Pegasus, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 34 tarifeli sefer yapılamayacağını açıkladı.

1 Mart 2017 Çarşamba vapur ve THY seferleri iptal mi? - İstanbul haberleri

İstanbul'da yoğun sis etkili oluyor.

Sisle beraber deniz ulaşımında da iptaller meydana geliyor.

Şehir Hatları, sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bir sefer hariç tüm seferler iptal edildi.

Sadece Anadolu Kavağı - Sarıyer ring seferinin iptal edilmediğini belirten Şehir Hatlarının açıklaması şu şekilde:

Değerli yolcularımız, ANADOLU KAVAGI-SARIYER ring seferimiz hariç tüm seferlerimiz hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmiştir.

İDO TÜM SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

İstanbul Deniz Otobüsleri işletmesi İDO, sis nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü ve araba vapuru seferlerini iptal etti.

THY'DEN SEFER İPTALLERİ

Türk Hava Yolları (THY), yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan tüm uçuşlarını durdurduğunu açıkladı.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "İstanbul hava sahasında görülen yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı iniş ve kalkış seferlerimiz 1 Mart 2017 tarihi 07.00 saati itibariyle durdurulmuştur. Hava koşullarındaki iyileşmeye bağlı olarak seferlerimiz yeniden aktif hale gelecektir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşları ile ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 4440849 numaralı çağrı merkezinden öğrenmelerini rica ederiz" denildi.

PEGASUS'TAN SEFER İPTALLERİ

Pegasus Hava Yolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle, bugün iç ve dış hatta Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı bazı seferleri iptal ettiğini bildirdi.

Pegasus'tan yapılan açıklamada, yoğun sisin görüş mesafesini güvenlik limitlerinin altında bırakması nedeniyle iç ve dış hatta planlanan, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 34 tarifeli seferin yapılamayacağı duyuruldu.

Açıklamada, yolcuların değişim işlemlerinin ücretsiz olarak "www.flypgs.com" internet sitesi ve "0850 250 6702" numaralı ücretsiz hat üzerinden yapabileceği kaydedilerek, "Tüm misafirlerimizin uçuşlarını, havalimanına gelmeden önce web sitemiz 'flypgs.com' üzerinden kontrol etmelerini önemle hatırlatırız." denildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğünden edinilen bilgiye göre ise İstanbul Atatürk Havalimanı'nda herhangi bir gecikme yaşanmıyor.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # istanbul sis