TGB Genel Başkan Vekili Yıldırım Gençer'den 30 Ağustos Mesajı

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkan Vekili Yıldırım Gençer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TGB Genel Başkan Vekili Yıldırım Gençer'den 30 Ağustos Mesajı

Zafer Bayramımızın 96. Yılına çetin ve zorlu bir dönemde giriyoruz. Vatanımızın 96 yıl önce olduğu gibi bugün de emperyalist kuşatma altına alındığı, uluslararası ekonomik baskılarla sindirilmeye çalışıldığı bir dönemdeyiz.

Şanlı ordumuzun PKK ve FETÖ terör örgütleriyle kararlı mücadelesi bizlere umut veriyor. Terör örgütleriyle savaşımız bizleri Amerikan emperyalizmiyle daha hiddetli bir mücadeleye sevk ediyor. Bu savaşın sonu 96 yıl önce olduğu gibi zaferdir. Türk Gençliği bu çarpışmadan zaferle çıkacak olan ordusunun en fazla bir adım gerisindedir.

Türk Gençliği umutlu ve kararlıdır. Umudumuz ve kararlılığımız 96 yıl önce emperyalistlere diz çöktürmüş Mustafa Kemal Atatürk’ten ve şanlı tarihimizden gelmektedir. Önümüzde duran en büyük görev bu mücadelede topyekün seferber olmaktır. Türk Gençliği olarak söz veriyoruz! Askerimizle, polisimizle, 7’den 70’e bütün milletimizle el ele vererek bu mücadeleyi zafere ulaştıracağız. Ata’mızın emanetine sahip çıkacağız!

Yıldırım Gençer

TGB Genel Başkan Vekili

TLB Genel Başkanı

# tgb # mesaj # 30 Ağustos # Yıldırım Gençer