23 Nisan evde, ama hep beraber kutlanacak!

Ziyaretler, kucaklaşmalar,geziler... Virüs engeli pek çok sevinci ileri tarihlere erteledi. Ama, ne korona salgını, ne de evde kalma zorunluluğu Türk Milletinin o büyük coşkuyu birlik içinde yaşamasını erteleyemeyecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; "23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kutlamalarına hazırız!" dedi. Milyonların evlerinde, ama tek ses tek yürek, 23 Nisan'ın yüzüncü yılını kutlamasına sayılı günler kaldı. Heyecanı ise tüm yurdu sardı. Başta çocuklarımızı... Bakın onların da nasıl bir kutlama daveti var.

23 Nisan evde, ama hep beraber kutlanacak!

Virüs engeli bir çok sevincimizi erteledi gibi görünse de, Türk Milleti'nin bu tarihi günün anlamına yakışır kutlamalarını engelleyemeyecek.

Devletin bu özel yılı kutlama programı için hazırlıkları tamamlanmak üzere. Belki geçit törenleri, ya da stadyumlarda değil, milyonlarca yurttaş evlerinde aynı sevinci ve coşkuyu tek ses, tek yürek paylaşabilecek.

Çocuklar da bu günün anlamına özel bir buluşma için tüm Türkiye'yi davet ediyor.

Türk Milleti yan yana gelemeyecek olsa da, 23.Nisan'ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda birliğini tüm dünyaya duyuracak.

ulusal.com.tr

# Ziya Selçuk # Milli Eğitim Bakanı # 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı