Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde tartışmalar devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde 2021 yılı bütçesinin kabul edilmesinin ardından tartışmalar devam ediyor. ABB Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mansur Yavaş’ı sert sözlerle eleştirdi. Köse, Yavaş’ın seçilmesinin ardından harcanan 10 milyar liranın nereye gittiğini sordu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde tartışmalar devam ediyor

AnkaraBüyükşehirBelediyesi’nin 2021 yılı bütçesi 24 Kasım tarihinde kabul edildi. Ancak bütçe tartışmaları sona ermedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mansur Yavaş’ı eleştirdi: "Kimseyi suçlamadan, iftira atmadan, israf etmeden, kaynakları doğru kullanarak, vaatlerini yerine getirmek için çalışmalı ve Ankara’ya daha fazla boş yıllar yaşatmamalıdır."

Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına Yavaş’ın seçilmesinin ardından yapılan 10 milyar lira harcamanın nereye gittiğini sordu. Köse, bu soruyu bütçe görüşmelerinde de sorduğunu ancak yanıt alamadığını ifade etti.

Mamak Belediye Başkanı Köse’nin gündeminde temmuz ayı ABB Meclis toplantısında meydana gelen gerginlik de vardı. Köse toplantının ASKİ spor kulübü yöneticileri tarafından basıldığını ve birisinin kaçak olduğunu iddia etti.

# ankara # ak parti # Mansur Yavaş # mamak # büyükşehir # askı # belediyesi # abb