PTT aracı oldu AKP aracı!

PTT aracı oldu AKP aracı!

Sosyal medya sitelerinde bugün paylaşılan fotoğraf kareleri günün en çok konuşulan ve üzerine tartışılan konusu oldu. Birbirinden bağımsız yerlerde ve farklı açılardan çekilmiş fotoğraflarda, PTT Kargo'ya ait aracların AKP propagandası için giydirildiği ve caddelerde dolaştırıldığı görülüyor. Sosyal medyada dolaşan fotoğrafların İstanbul'un Esenler ilçesinde çekildiği belirtildi.

Konu ile görüştüğümüz AKP Esenler Teşkilatından bir yetkili, Twitter ve Facebook gibi sitelerde dolaşan fotoğrafların Esenler teşkilatı ile bir ilişiği olmadığını ifade ederek araçaların İl teşkilatı tarafından kiralanıp giydirilmiş olabileceğini söyledi.

AKP Esenyurt yöneticisi konuşmasına şöyle devam etti:

Sosyla medyada dolaşan fotoğrafları ben de gördüm. Bildiğim kadarıyla o fotoğraf mahkemelik oldu. Hakkında soruşturma başlatıldı. PTT'ye ait aracın bu tür işlerde kullanılmasını doğru bulmuyorum. Bakıyorum bazen benzer fotoğraflar CHP'de HDP'de MHP'de de var. Şişli Belediyesi'ne ait siyah plakalı (Resmi plaka) ait araçlar belediye tarafından giydirilmiş ve propaganda için kullanılıyor. Bizim bu fotoğrafları görenler neden CHP'ye bakmıyor anlamıyorum. Toplamda baktığında her ikisi de yanlış. Sorumlular kimse cezasını almalı. Kamu malları kamunun hizmetinde olmalı. Eğer seçimler için bir araç kiralanacaksa gidilir kiralama yerine fatura kesilir ve seçime kadar siyasi parti onu giydirip kullanır. Diğer türlüsü doğru değildir.

Gökhan ÇELİK

ulusalkanal.com.tr

# chp # hdp # AKP # PTT # twitter # facebook # ptt kargo