Zemheri dizisinin ilk bölüm özeti... Zemheri 2. bölüm fragmanları yayınlandı! Zemheri oyuncu kadrosu...

Dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen Zemheri dizisinde neler oldu? Zemheri birinci bölüm özet... Zemheri 2. bölüm fragmanlarını izle... Ayaz, Firuze'nin peşine düşüyor. Yeni dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Zemheri dizisinin ilk bölüm özeti... Zemheri 2. bölüm fragmanları yayınlandı! Zemheri oyuncu kadrosu...

Show Tv’nin yeni dizisi Zemheri 15 Ocak Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan yeni dizi Ay Yapım’a ait olan Zemheri dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Zemheri 2. bölüm fragmanı yayınlandı! 1. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Zemheri'de dün akşam; Firuze ve Ayaz'ın saf sevgisinin, Ayaz'ın annesi ile aşkının arasında kalmasıyla yerle bir olması anlatıldı. Ayaz'ın annesinin babasını öldürmesi sonucu, annesini kurtarmak için kendisine aşık olan zengin Berrak'la birlikte olması, Firuze'yi babasının intikamını almak için attığı adımlarla tekrar birleştirir.

ZEMHERİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

ZEMHERİ OYUNCULARI

Ayça Ayşin Turan(Firuze), Alperen Duymaz(Ayaz), Caner Cindoruk(Ertan), Hazal Filiz Küçükköse(Berrak), Emir Çubukçu(Faruk), Nihal Koldaş(Safiye), Müfit Kayacan(Yaşar), Lila Gürmen(İclal), Şebnem Dönmez(Mehveş), Zerrin Tekindor(Aliye)

ulusal.com.tr

# zemheri # zemheri fragman # zemheri konusu # zemheri oyuncu kadrosu # Zemheri 2. bölüm