Karadeniz'de Vatan Partisi rüzgarı

Karadeniz'de Vatan Partisi rüzgarı esiyor. Genel Sekreter Özgür Bursalı başkanlığındaki heyet, Ordu'nun ardından, Trabzon, Rize ve Artvin'de de toplantılar düzenledi. Geniş katılımlı toplantılarda Vatan Partisinin önümüzdeki süreçte iktidar olacağı ilan edildi.

Karadeniz'de Vatan Partisi rüzgarı

Haber: İlyas Gümrükçü Kamera: Süleyman Dönmez

Vatan Partisi, iktidar için örgütlenme atılımına hız verdi. Yurdun dört bir yanında çalışma yürütülüyor. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, beraberindeki heyetle Karadeniz'de.

Trabzon, Rize ve Artvin'de partinin yönetici kadroları ile toplantılar düzenledi.

Genel Sekreter Özgür Bursalı, parti kadrolarına, Türkiye'nin geldiği süreci anlattı. Acilen üretim ekonomisine geçilmesi gerektiğini söyledi.

Bursalı, kimsenin destekçisi olmadıklarını vurguladı, Türkiye'deki sorunları Vatan Partisi'nin çözeceğini belirtti.

Bursalı, ''Kimseyi desteklemiyoruz. Cumhur İttifakı onlar düşman değiliz aynı gemideyiz ama rakibiz ABD onları devirimek istiyor, onlardan farklıyız Türkiye'nin önüne çözüm getiriyoruz'' dedi.

Yüzlerce kişinin katıldığı toplantıda partililere seslenen Bursalı, Vatan Partisi'nin günlerinin geldiğini Karadeniz'de ilan ederek şöyle dedi:

- Vatan Partisi milleti seferber etmeye başladı. Kitleselleşme aşamasına geldi. Bu süreç bize hükümet vaad ediyor. Önümüzdeki süreçte kesinlikle hükümette olacağız.

Atılım toplantılarının ardından Türk-İş Trabzon Temsilciliği ziyaret edildi. 1. gündem maddesi ekonomi oldu.

Bursalı, aynı zamanda Yol-İş sendikası 1 nolu şube başkanı Gökhan Gedikli'den işçilerin sorunlarını dinledi. Vatan Partisi'nin işçinin emrinde olduğunu söyledi. Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu BaşkanıEyüp Ergan ile de görüşme yapıldı.

Heyetin son durağı Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği oldu. Bursalıyı Birlik Başkan Vekili A. Hamdi Gürdoğan karşıladı. Gürdoğan, Türkiye'nin Jeopolitik yapısının çok önemli olduğunu, Türkiye üzerinde büyük oyunlar döndüğünü ancak bu durumdan kararlı bir irade ile çıkılacağını söyledi.

# abd # vatan partisi # karadeniz # Özgür Bursalı # cumhur ittifakı # Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği # Eyüp Ergan