Narin ve Kemal boşanıyor! Yemin 216. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 217. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 28 Mart Cumartesi günü, 216. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 215. bölüm izle... Yemin 217. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 216. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Narin ve Kemal boşanıyor! Yemin 216. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 217. bölüm fragmanı izle..

Yemin dizisinde dün; Gülsüm Reyhan’ın kollarında can verir. Ölmeden önce gerçek kardeşi olmadığını söyleyen Gülsüm Reyhan’ın kafasını karıştırır. Reyhan gerçekleri öğrenebilecek mi?

Gülsüm, Reyhan’ın kollarında can çekişirken kardeşi olmadığını söyler. Reyhan bir taraftan acısını yaşarken diğer taraftan Gülsüm’ün neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalışır. İşin içinden bir türlü çıkamayan Reyhan’ı gün sonunda yine Cavidan’ın sürprizi bekler.

Kemal evlenme teklif edecekken Narin içi kan ağlayarak boşanmak istediğini söyledi… Duydukları karşısında şok olan Kemal, Narin’in bu kararının arkasında başka bir neden olmasından şüphelenir. Kemal gerçekleri öğrenebilecek mi?

YEMİN 216. BÖLÜM İZLE

YEMİN 217. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin izle # Yemin fragman # Yemin reyhan emir # Yemin narin kemal # Yemin gülsüm öldü mü