Zafer Biryol: 'Umut Bulut tam bir yıkım içerisinde'

Eski futbolcu ve teknik direktör Zafer Biryol, Galatasaraylı oyuncu Umut Bulut'un çok büyük bir yıkım içerisinde olduğunu belirterek, "Taraftardan tepki aldıkça daha da kötü oynuyor" dedi.

Zafer Biryol: 'Umut Bulut tam bir yıkım içerisinde'

Türkiye'de gol krallığı yaşayan eski futbolcu Zafer Biryol, TGRT Haber'de yayınlanan ve moderatörlüğünü Hakan Dede'nin yaptığı 'Tarafsız Saha' programında önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın forveti Umut Bulut hakkında değerlendirmelerde bulunan Zafer Biryol, "Umut şu anda çok büyük yıkım içerisinde. Umut belli özellikleri olan, koşular yapabilen, defansı yıpratan bir oyuncu ama o bölgelerde büyük takımlarda oynamak çok zor. Çok kaliteli olman lazım. Taraftardan tepki aldıkça daha da kötü oynuyor" ifadelerini kullandı.

"UMUT'UN MUTLAKA DİNLENMESİ LAZIM"

Galatasaray'ın sezonu Umut Bulut ile tamamlamasının zor olduğunu ifade eden Biryol, "İçeriden bir çözüm bulması lazım. Sinan olabilirdi ama o da sakatlandı. Şu an görünen Umut'un mutlaka dinlenmesi lazım. Psikolojik olarak çok kötü durumda. Yüzünden de fiziksel duruşundan da dinlenmesi gerektiği, taraftarı unutması gerektiği belli oluyor. Orada Podolski de oynayabilir, altyapıdan da birisi bu zamanda çıkarılabilir. Tam kazanma zamanıdır" diye konuştu. İHA

# Umut Bulut # Zafer Biryol