Ankara'da bazı cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatıldı

Terör saldırısının ardından “yeni kent güvenliği konsepti” kapsamında Ankara’da bazı yollar kapatıldı. Buna göre, İnönü Bulvarı'nın Akay ve Genelkurmay kavşakları arasında kalan bölüm araç trafiğine; Milli Müdafaa ile Yahya Galip caddeleri ise sivil araçların geçişine kapatıldı.

Ankara'da bazı cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatıldı

Ankara Kızılay'da 13 Mart Pazar günü düzenlenen bombalı saldırı sonrasında kent güvenliğini sağlamak için Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplandı. Merkez, kritik kamu binalarının etrafındaki cadde ve sokaklarda trafik akışına ilişkin yeni düzenlemeler getirdi.

Buna göre, İnönü Bulvarı'nın Akay ile Genelkurmay kavşakları arasında kalan bölüm beton bariyerlerle araç trafiğine; Kızılay’da bulunan Yahya Galip ve Milli Müdafaa caddeleri ise sivil araç trafiğine kapatıldı.

Sivil araç trafiğine kapatılan caddelerde yalnızca EGO otobüsleri, minibüsler ve cadde üzerinde bulunan kamu kurumlarına ait servis araçlarının girişine izin verilecek.

Merkez ayrıca Yahya Galip ve Kumrular caddeleri arasında kalan 93 ve 94’üncü sokaklar da araç trafiğine kapatıldığını açıkladı.

Merkez aynı zamanda, söz konusu bölgelerdeki kamu kurumlarına ait hizmet ve servis araçlarına tanıtım kartı verilmesini de kararlaştırdı.

ulusalkanal.com.tr

# ankara # Sokaklar