Ulusal Kanal Programcısı Gülgûn Feyman Budak ve Ankara Temsilcisi Gürkan Demir Ulusal Kanal kampanyası için maaşlarını bağışladı

Türkiye'nin Milli kanalını Digitürk ve Tivibu'ya taşımak için başlatılan büyük seferberliğe destek büyüyor. 5 milyon evi daha aydınlatmak için başlatılan atılım kampanyasında ihtiyaç 3 buçuk milyon lira. Türkiye'nin dört bir yanından gelen desteklere Ulusal Kanal'ın emekçileri de katıldı. Ulusal Kanal Programcısı Gülgûn Feyman Budak ve Ankara Temsilcisi Gürkan Demir kampanya için maaşlarını bağışladı.

Ulusal Kanal Programcısı Gülgûn Feyman Budak ve Ankara Temsilcisi Gürkan Demir Ulusal Kanal kampanyası için maaşlarını bağışladı

Ulusal Kanal'ın 5 milyon evi daha aydınlatmak için başlattığı seferberlik büyüyor. Türkiye'nin milli kanalını Digitürk ve Tivibu'ya taşımak için toplumun her kesiminden destek çağrıları geliyor.

Ulusal Kanal'ın 2 mecraya girebilmesi için 1 milyon toplandı. Son 10 gün kaldı. İhtiyaç 2 buçuk milyon lira. Hedef ise 1. kanal olmak.

Deneyimli sunucu Gülgûn Feyman Budak, Ulusal Kanal'ın önemine vurgu yaptı. Ulusal Kanal'ın 20 milyon kişiye daha ulaşması için maaşını kampanyaya bağışladı.

Bir diğer destek de Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir'den geldi. Demir de kampanyaya maaşını bağışlayarak destek oldu. Demir ayrıca, Ulusal Kanal'ın 5 milyon evi daha aydınlatmak için başlattığı seferberlik kampanyasında destek çağrısında da bulundu.

Kampanyaya çoğu Ulusal Kanal emekçisi de destek verdi. Haber merkezinden rejiye, idareden santrale bir çok birimde çalışanlar kurumlarının 1. kanal olması için özveriyle mücadele ediyor. Kimi kazandığı maaşının bir kısmını kimi birikiminden ayırdığı parasını kanala bağışlıyor.

İletişim: 0212 245 81 81

# ulusal kanal # digitür # tivibu