Ali Celepoğlu stüdyoda! Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 14 Mayıs Perşembe 2020 Esra Erol'da canlı özet

Bugün Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da programında canlı yayında neler oluyor? Esra Erol'da 14 Mayıs Perşembe 2020 günü neler yaşanıyor?

Ali Celepoğlu stüdyoda! Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da neler oluyor? 14 Mayıs Perşembe 2020 Esra Erol'da canlı özet

Bugün Esra Erol'da, önceki günlerde yayına gelen ve Osman Örs ile eşi Hacire'nin kaçtığını iddia eden Mevlana eşi ile yüzleşiyor. Küçük kızını alıp Antalya'ya gittiğini söyleyen Hacire, eşinin Osman Örs ile ilişki iddialarını yalanladı.

Daha önce Osman Örs ile ilişkisi olduğunu fakat şimdi görüşmediğini iddia etti. Canlı yayına katılan Osman Örs ise ilişkilerinin olmadığını iddia etti. Mevlana ise Osman'ın sürekli kendisine kışkırtıcı mesaj atarak eşi ile aralarını bozmaya çalıştığını söyledi.

Bugün yayına katılan Ali Celepoğlu ile Nargüzel Celepoğlu yüzleşiyor! Oğulları Uğurcan'ın babasını bulmak için katıldığı yayında ebeveynlere ulaşılmış ve Ali, çocukların babası olmadığını kendisinin kandırıldığını ve aralarında hiçbir ilişkisinin olmadığını iddia etti. Nargüzel ise 3 yıl boyunca evliliklerinin sürdüğünü iddia etti.

ESRA EROL'DA 14 MAYIS PERŞEMBE

ulusal.com.tr

# Esra Erolda # Esra Erol uğurcan # Esra Erolda özet # esra erol ali celepoğlu