Özel'e “marjinal“ tepkisi

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in, "istifamı isteyenler marjinaller" açıklamasına Silivri Cezaevi'ndeki 5 amiral ve generalden yanıt geldi. Komutanlar, "Genelkurmay Başkanı yaptığı açıklamada bunun cevabını kendisi vermiş: 'İstifa, onurlu ve kişisel bir iştir' diyerek" ifadelerini kullandı.

Özel'e “marjinal“ tepkisi

Silivri Cezaevi'ndeki 5 amiral ve general, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in "istifamı isteyenler marjinaller" açıklamasına tepki gösterdi.

Emekli Tümamiral Fikret Güneş, Emekli Tuğamiraller İsmail Taylan, Cem Aziz Çakmak ve Hakan Eraydın ile Emekli Tümgeneral Uğur Uzal ortak bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Amerikan Büyükelçisinin bile "Onları ülkelerinin sadık ve işinin ehli subaylar olarak gördük" dediğini belirtti. Genelkurmay Başkanı Özel'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Açıklamada, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ise 29 Ekim Resepsiyonu'nda yaptığı açıklamada bizleri "marjinal gruplar ve "Ahmet, Mehmet" diye tanımlıyor. Küresel güçlerin bu sürecin perde arkasındaki rollerini bir kenara bırakacak olursak, ABD büyükelçisinin şahıslarımızla ilgili kullandığı ifadelerin yanında, bizlerin hak ve hukukunu koruması gereken Genelkurmay Başkanı'nın ifadelerinin yorumunu sizlere bırakıyoruz. Gerçi Genelkurmay Başkanı yaptığı açıklamada bunun cevabını kendisi vermiş: "İstifa, onurlu ve kişisel bir iştir" diyerek...

ulusalkanal.com.tr

# AKP # Balyoz # Silivri # necdet özel # tepki # marjinal # özel