Dev şirket Careem, Uber tarafından satın alınıyor

Careem şirketinin Uber tarafından satın alınmasıyla ilgili açıklama geldi. Careem şirketinin açıklamasında, "Careem, 2012'de çok net bir amaç için kuruldu: insanların yaşamlarını basitleştirmek ve iyileştirmek ve ilham veren harika bir organizasyon oluşturmak. Hızlı büyüyen, genç ve hareketli bölgemizdeki teknoloji, yaşama, çalışma ve oyun oynama biçimimizi tamamen değiştiriyor. Uber'le güçlerini birleştiriyor, böylece size ve bölgedeki tüm topluluklara daha iyi hizmet verebiliriz." denildi

Dev şirket Careem, Uber tarafından satın alınıyor

Dev şirket Careem, bugün Uber ile güçlerini birleştirdiğini açıkladı.

2012 yılında kurulan Careem şirketi, Uber tarafından satın alınıyor.

Konuyla ilgili Careem tarafından şu açıklama yapıldı:

"Bugün, Careem hikayemizin 2. Bölümüne başlıyor, Uber'le güçlerini birleştiriyor, böylece size ve bölgedeki tüm topluluklara daha iyi hizmet verebiliriz.

Yeni ortaklığımızda bağımsız olacağız, böylece Careem markası, uygulaması ve sevdiğiniz tüm hizmetler her zaman olduğu gibi sizin için orada olmaya devam edecek.

Careem için bir sonraki adım için gerçekten heyecanlıyız - ve sizlerin de olacağını düşünüyoruz. Daha yeni başlıyoruz ve bu, daha iyi özelliklere ve deneyimlere sahip daha yenilikçi ve yardımcı hizmetler sunmamızı göreceğiniz anlamına geliyor.

Careem, 2012'de çok net bir amaç için kuruldu: insanların yaşamlarını basitleştirmek ve iyileştirmek ve ilham veren harika bir organizasyon oluşturmak. Hızlı büyüyen, genç ve hareketli bölgemizdeki teknoloji, yaşama, çalışma ve oyun oynama biçimimizi tamamen değiştiriyor.

Über'le güçlerini birleştirmek, bölgedeki yaşamı daha kolay ve daha iyi hale getirmek için çok daha fazlasını yapabileceğimiz anlamına gelir - bölgemizdeki ulaşım altyapısına çok fazla gerekli iyileştirmeler yapmaktan, size daha fazla teslimat ve ödeme seçeneği sunmaya kadar.

Bunun büyük bir an olduğuna inanıyoruz - sadece Careem için değil, bölgemiz için - bu bölgemizi haritaya yerleştirdi ve dünyanın en iyi teknolojisinin bazılarını inşa etmek için harika bir yer olduğunu gösterdi.

Paylaşacak daha fazla haberimiz olduğu için önümüzdeki haftalarda ve aylarda size daha fazla bilgi vereceğiz ve bu arada daha fazla ayrıntı için lütfen web sitemizi inceleyin.

Bugünün gerçekleşmesine yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz, yolculuğumuzun bir parçası olduğunuz için minnettarız."

ulusal.com.tr

# uber # careem