Manisaspor'dan 50 TL'lik bilete isyan

MANİSASPOR yönetimi, Denizlispor'un pazar günkü maçta misafir takım taraftarı için bilet fiyatını 50 TL olarak açıklamasına tepki gösterdi.

Manisaspor'dan 50 TL'lik bilete isyan

Manisaspor Asbaşkanı Mustafa Karakaş, 2 takımın da PTT 1'inci Ligi'nde düşmeme mücadelesi verdiğini belirtti. İki hafta önce de Bucaspor yönetiminin de kendilerine 500 TL'den bilet sattığını hatırlatan Manisaspor Asbaşkanı Mustafa Karakaş, "Bucaspor bu yüzeden 52 bin TL ceza aldı. Denizlispor'a da ceza gelecek. Ayrıca 50 TL'lik bilet, taraftarımızı engelleyemeyecek" dedi.

Sponsorların desteği ile Denizli'ye gitmek isteyen taraftarlara ücretsiz 10 otobüs tahsis edileceğini dile getiren Asbaşkan Mustafa Karakaş, "Manisa halkının bizi bu mücadelede yalnız bırakmayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Bu arada galibiyet halinde futbolculara toplam 500 bin TL prim dağıtacaklarını açıklayan Başkan Abdullah Mergen, beraberlik primini ise 250 bin TL olduğunu duyurdu. Teknik direktör Taner Taşkın ise Denizlispor'u yenerek kurtuluş yolunda önemli bir adım atacaklarını söyledi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

# fiyat # bilet # manisaspor # denizlispor # isyan