Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Büyük ödül kimin? (28 Şubat Cuma)

Seda Sayan ile Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Büyük merakla beklenen soru sonunda yanıtını buldu. Yemekteyiz'in 140. bölümünde haftanın şampiyonu belli oldu.

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Büyük ödül kimin? (28 Şubat Cuma)

TV8 kanalında yayınlanan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacının evine konuk oluyor. Onlar yemek yaparken, Seda Sayan'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacının misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor.Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 10.000 TL'yi kazanıyor.

Dün haftanın birincisi kıyasıya rekabetten sonra Seda Sayan tarafından açıklandı.

Hafta boyunca; Gönül 13 puan, Cennet 11 puan, Levent 15 puan, Cemile ise 10 puan aldı. Son gün yarışmacısı Betül'ün ise yarışmacı arkadaşlarından aldığı toplam puan 13 oldu.

Haftanın sonuncusu Seda Sayan'dan ek olarak aldığı 7 puanla toplam 18 puan alan Cennet oldu.

Haftanın dördüncüsü Seda Sayan'dan aldığı 9 puan ile toplamda 19 puan ile Cemile oldu. Seda Sayan'dan yüksek puan almayı başarsa da arkadaşları tarafından aldığı düşük puanlar Cemile'yi birinciliğe taşıyamadı.

Haftanın üçüncüsü Seda Sayan'dan aldığı 8 puan ile 21 puanla Gönül oldu.

Haftanın ikincisi Seda Sayan'dan aldığı 9 puan ile 22 puan ile birinciliği 1 puan ile kaçırdı.

Haftanın birincisi Seda Sayan'dan 8 puan alan toplamda 23 puanla Levent oldu. Levent 15 bin liralık ödülü almaya hak kazandı.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ 140. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# yemekteyiz # yemekteyiz birincisi # Yemekteyiz kim birinci oldu # 28 şubat cuma