Yurtdışı oyları Vatan'da birleşecek

Yurtdışı oyları Vatan'da birleşecek

Kasım 2015'e kadar görev yapacak Vatan PartisiAvrupa Yönetimibelirlendi.

Beyhan Yıldırım başkanlığındaki Vatan Partisi Avrupa Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Başkan: Beyhan Yıldırım (Berlin/Toplumbilimci) Sekreter: Kenan Özyiğit (Rotterdam/Muhasebeci) Sayman: Ali Derya Doğan (Stuttgart/İşçi) Sayman Yrd. Musa Yeşil (Berlin/İşçi) Basın ve Halkla İlişkiler: Banu Daşargöl (Nürnberg/İç Mimar) Örgütlenme: Ali Rıza Taşdelen (Fransa/Gazeteci)

DANIŞMA KURULU'NDA DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Vatan Partisi Avrupa Yönetimi'nden yapılan yazılı açıklamada, Danışma Kurulu'nda görev alacak isimler de kamuoyuna duyuruldu:

Ülkü Başsoy, Hamburg Eski Başkonsolosu (Hamburg) Dr. Ali Nadir Savaşer, Nükleer Tıp Uzmanı (Berlin) Dr. Doğan Soyumer, Film Senaristi, Psikolog (Berlin) Remzi Uysal, Eğitimci (Lübeck/Hamburg) Dr. Murat Burhanoğlu, Tıp Doktoru (Frankfurt) Dr. Alp Hamuroğlu, Yazar (Frankfurt)

SEÇİM BÜROLARI KURULUYOR

Beyhan Yıldırım imzalı açıklamada, Nisan ve Mayıs aylarında Avrupa genelinde seçim çalışması yürütüleceği bilgisine yer verildi. Avrupa Temsilciliği, Türk nüfusun yoğun olduğu bölgelerde standlar, masalar açacağını duyurdu. Berlin, Frankfurt ve Stuttgart'ta da ise seçim bürolarının tutulduğu ve yakında ilan edileceği belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yurtdışında alacağımız oylar, Parti’nin genel hanesine yazılacaktır. Barajı aşmak için son derece önemlidir. Vatan Partililer olarak, kitle ile temasta, geleceği, çözümleri anlatıyoruz: 'Biz hazırız, görev istiyoruz, kadrolarımız, çözümlerimiz hazır' mesajını vermek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde yüzde 26’nın, 14 milyonun sandığa gitmediğini vurguluyoruz. Hedefimiz; 5 milyon oyla barajı aşmak. Yüzde 10 barajı bizim için getirildi. Söz veriyoruz. Milletimize güveniyoruz. Yaparız. Yurtdışında ciddi bir oy potansiyelimizin olduğunun bilincindeğiz. Yurtiçi ve yurtdışındaki adaylarımız çok güçlü."

Fırat Yeşil / Berlin

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi # belirlendi