Vatan Partisi liderleri Ulusal Kanal'dan seslendi

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer, Ulusal Kanal'da 'Ulusal Özel' programına katıldı. Bursalı ve Gençer, Türkiye'de zorlukların olduğu dönemde Vatan Partisi'nin çözüm odaklı politikalarını anlattı.

Vatan Partisi liderleri Ulusal Kanal'dan seslendi

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer 'Ulusal Özel' yayınında konuştu. Yeni bir dünya ile birlikte yeni bir Türkiye'nin de doğduğunu belirten Bursalı, "Bugün yaşadığımız süreç ‘böyle gitmez’ şeklinde özetlenebilir. Türkiye’de kiminle konuşsak, karşımıza bu saptama çıkıyor. Toplum ‘böyle gitmez’ diyor. Türkiye’nin 1945’ten sonra içine girdiği sistem 2021’de ‘böyle gitmez’ noktasına geldi. Uluslararası alanda da bu noktaya gelindi. Bütün ABD namluları bize dönmüş durumda. Türkiye orada da bir karar verecek – ki bir karar verdik- Silivri’de Atlantik duvarları yıkıldı. Yeni bir dünya doğarken, yeni bir Türkiye de doğdu ve o doğumun sancılarıyla karşı karşıya." şeklinde konuştu.

'VATAN PARTİSİ ATATÜRK GİBİDİR'

Türkiye'nin yaşadığı zorlu süreçten ancak devrimle çıkacağını ifade eden Bursalı, "O yüzden Türkiye’ye zorluklarla mücadele edecek bir öncü lazım. Vatan Partisi Atatürk gibidir. İstikrarlı dönemlerde, suların durgun olduğu dönemlerde toplum Vatan Partisi’ne koşmaz. Bu parti öncü bir parti. Ama ne zaman düşman kapıya dayandı, işte Vatan Partisi orada milletin ilk sarılacağı araç. Türkiye’deki bu sorunlar, işte bu devrimcilik ve kurmaylıkla aşılabilecek sorunlar. Türkiye’nin bir ‘Üretim Devrimi’ne ihtiyacı var. Biz Vatan Partisi olarak hazırız." ifadelerini kullandı.

HDP'nin kapatılmasının çare olmadığını savunan kesimlere tepki gösteren Bursalı, "Türkiye o terör partisini ezecek, kapatacak. Ama yetmez. İşte Vatan Partisi oraya yatırım yapacak. Şırnaklı genç Şırnak’ta, Diyarbakırlısı da Diyarbakır’da kalacak. İşte onlarla iktidar olacağız. Üretmek isteyen çiftçiyle, yatırım yapmak isteyen sanayiciyle iktidar olacağız. Biz Vatan Partisi olarak hayal satmıyoruz. Biz insanlarımıza sadaka değil, iş vereceğiz. Biz verme, dağıtma yarışında yokuz. Zorlukları işte böyle paylaşarak yenebiliriz." dedi.

"İnsanlar üretim aşkıyla yanıp tutuşuyor ve Vatan Partisi'ne başvuruyor" diyen Bursalı, "Çünkü onlar da o programı bir tek Vatan Partisi'nin uygulayacaklarını biliyorlar" dedi.

'ZORLUĞUN OLDUĞU YERDE VATAN PARTİSİ VAR'

Türkiye'de çözüm arayan ve çözüm için mücadele etmek isteyenlerin Vatan Partisi'ne yöneldiğini dile getiren Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer, "Türkiye’deki bu zorlukları çiftçisi, işçisi ve işsizi çekiyor. Bir taraftan sanayiciler çözüm arıyor. O yüzden Vatan Partisi’nin çözümleri merkezine oturuyor. Türkiye’de zor varsa Vatan Partisi var. Zorluğun olduğu yerde Vatan Partisi var." diye konuştu.

Gençer, "Vatan Partisi'nin öncüleri bu zorlukları göğüslemeye hazır" şeklinde konuştu.

Yaşanan olaylar karşısında toplumun Vatan Partisi'nin tavrına baktığını söyleyen Gençer, "Şimdi 101 Amiral bozguncu bir bildiri yayımladı ve TSK’yı hedef aldı. Türkiye kime baktı? Vatan Partisi’ne baktı. Yine Karabağ Savaşı’nda Vatan Partisi ne dedi? “Şimdi Ermenistan’ı o işgâl ettiği topraklardan kovma zamanı” dedi. Sedat Peker’in CIA ve MOSSAD tarafından yönetildiğini Vatan Partisi ortaya koydu. Yakın zamanda bir Gladyo operasyonuyla Türkiye kaosa sürüklenmek istendi. Yine bunu kim ortaya koydu, Vatan Partisi…" dedi.

# cia # vatan partisi # mossad # Ermenistan # Özgür Bursalı # program # politika # Gladyo Operasyonu # Karabağ Savaşı # Yıldırım Gençer # vatan partisi genel sekreteri # ulusal özel