Maide Anne'ye yılın en cesur kadını ödülü

Vatan Partisi Öncü Kadın Avrupa Temsilciliği, Almanya'da evlat nöbeti tutan Maide Töremiş'e yılın en cesur kadını ödülünü verdi. PKK'nın kaçırdığı kızı Nilüfer için Başbakanlık binası önünde eylemini sürdüren Maide Anne'ye, plaket takdim edildi. Eylem sırasında ayrıca Töremiş, Diyarbakır Anneleri'yle görüntülü görüşme yaptı.

Maide Anne'ye yılın en cesur kadını ödülü

Terör örgütüPKK'ya karşı Almanya'dan bayrak açtı. Şubat 2020'den bu yana da PKK'ya karşı eylem yapıyor. Maide Töremiş, kızı Nilüfer'e kavuşmak için mücadele ediyor. Vatan Partisi Öncü Kadın Avrupa Temsilciliği, Maide Anne'ye ''yılın en cesur kadını'' ödülü verdi.

Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde Maide Töremiş, Başbakanlık önünde yine eylemdeydi. Vatan Partisi Öncü Kadın Avrupa Temsilcisi Gülseren Küçükkale, Maide Anneye plaket takdim etti.

Eylemde ayrıca Diyarbakır'dan Almanya'ya evlat dayanışması da vardı. Töremiş, terör örgütü PKK'nın dağa kaçırdığı çocukları için Diyarbakır'da HDP İl Binası önünde evlat nöbeti tutan annelerle görüntülü görüşme yaptı.

# pkk # diyarbakır # hdp # vatan partisi # almanya # terör örgütü # evlat nöbeti # maide töremiş # öncü kadın # maide anne