Umreden dönen 31 kişinin karantina süresi tamamlandı

Umre dönüşü alındıkları karantina sürecini tamamlayan 31 kişi evlerine gönderildi. Ankara'daki Kredi Yurtlar Kurumu Haymana Öğrenci Yurdu ve Gölbaşı Yurdu'nda gözlem altında tutuluyorlardı. 14 günlük karantina süreci tamamlandı. Otobüslerle kaldıkları yurttan alınarak memleketleri Antalya'ya ulaştırıldılar.

Umreden dönen 31 kişinin karantina süresi tamamlandı

Antalya'dan yola çıkıp umreye gitmişlerdi. Umre dönüşü Ankara'da karantinaya alındılar. Şimdi memleketlerine geri döndüler.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında umre dönüşü Ankara'daki Kredi Yurtlar Kurumu Haymana Öğrenci Yurdu ve Gölbaşı Yurdu'nda gözlem altında tutuldular. 31 kişinin 14 günlük karantina süreci tamamlandı.

Otobüslerle kaldıkları yurttan alınarak memleketleri Antalya'ya götürüldüler. Yurttaşları aileleri karşıladı.

Hac ve umre organizasyonları yapan bir turizm firmasının sahibi Hanife Aslan, yurttaşların tüm test ve tahlillerinin ilgili kurumlarca yapılıp sonuçların da negatif çıktığını söyledi.

Öte yandan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabından önemli bir duyuruyu paylaştı. Antalya girişlerinde yapılan koronavirüs kontrolleri en üst seviyeye çıkartılacak. Her ne şekilde olursa olsun Antalya'ya giriş yapan herkes 14 gün ikametgahlarında sıhhi gözlem altına alınacak.

ulusal.com.tr

# ankara # umre