Kiraz'da seçim heyecanı

Meryem Ayvalı… Kızının eczacı olmasına gurur duydu. Şimdi kızı Meltem Ayvalı, memleketi İzmir’in Kiraz ilçesine belediye başkan adayı oldu, gururu ikiye katlandı. Şimdi ana kız mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak, ev ev Kiraz’da seçim çalışması yürütüyor

İzmir’in en genç adayı olan Kiraz Belediye Başkan Adayı Meltem Ayvalı, ilçenin 57 mahallede kapısı çalınmadık ev bırakmayacak. 1991 Kirazlı doğumlu olan Meltem Ayvalı, üniversite için Kiraz’dan ayrıldı. Ege Üniversitesi’nde Eczacılık okudu. Mezun oldu ve yine doğduğu topraklara hizmet için Kiraz Belediye Başkanlığı’na adaylığını koydu.

Vatan Partisi Kiraz’da adeta meltem esritiyor. Bu esen rüzgârda Meltem Ayvalı’nın annesi Meryem Ayvalı, Babası İbrahim Ayvalı ve dayısı Selim Kırlı’nın da katkısı büyük.

Anne, baba ve dayı sürekli Ayvalı’nın yanında. Meryem ve İbrahim Ayvalı çiftçi esnaf. Seçim boyunca bakkalda mesai var. Sabah İbrahim Bey, akşam da Meryem hanım çalışıyor. Meryem Hanım akşama kadar Meltem Ayvalı ile seçim çalışmasında.

Meryem Ayvalı, kızıyla gurur duyuyor.

Meryem Ayvalı’nın bakkaldaki akşam mesaisi başlayınca İbrahim Ayvalı kızı ile köy kahvelerinde toplantılara katılıyor.

Kirazlılar, cumartesi günü Doğu Perinçek ile buluşmaya hazırlanıyor. Vatan Partisi lideri Perinçek de Meltem Ayvalı’nın seçim çalışmasına katılacak. Perinçek Kiraz Köprübaşı’nda yurttaşlara seslenecek.

ulusal.com.tr

# izmir # vatan partisi # Doğu Perinçek # kiraz