İkinci kez evlat acıyla yıkıldı

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, motosikletiyle ağaca çarpan kasksız sürücü 29 yaşındaki Ekrem Başpınar öldü. Büyük oğlunu da motosiklet kazasında kaybeden baba 55 yaşındaki Aziz Başpınar acı haberle yıkıldı.

İkinci kez evlat acıyla yıkıldı

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında, Atça Mahallesi Çevre Bulvarı'nda meydana geldi. Yağdere Mahallesi'ndeki oturan Ekrem Başpınar, plakasız motosikletiyle evine dönerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yol kenarındaki kaldırım taşına, daha sonra da ağaca çarpan kasksız sürücü Başpınar, başına ağır darbe alarak kaza yerinde öldü. Bir memba suyu firmasının şişeleme tesisinde çalışan Ekrem Başpınar'ın kaza yaptığını öğrenen yakınları olay yerine koştu.

Büyük oğlu Hüseyin Başpınar'ı da 2007 yılında henüz 26 yaşındayken yine motosiklet kazasında kaybeden Aziz Başpınar, ikinci ve son evladının kaderi de aynı olunca, büyük üzüntü yaşadı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardınan Ekrem Başpınar'ın cenazesi önce Nazilli Devlet Hastanesi'ne, ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ekrem Başpınar'ın alkollü olup olmadığının belirlenmesi için kan testi yapılacağı belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

# aydın # motorsiklet # nazilli # evlat acısı