Sultangazi'de tramvay ile otobüs çarpıştı

İstanbul Sultangazi'de tramvay ile otobüs çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkan tramvay, otobüsü sürükleyerek anca durabildi. Vatman ve otobüs sürücüsü hafif yaralandı.

Sultangazi'de tramvay ile otobüs çarpıştı

Kavşaktan karşıya geçmeye çalışan İETT otobüsüne tramvay çarptı. Araçlarda yolcuların bulunmaması faciayı önledi.

Kaza saat 11.00 sıralarında Eski Edirne Asfaltı üzerindeki Sultançiftliği Mahallesi durağında meydana geldi.

Topkapı yönüne giden tramvay yolun karşısına geçen İETT otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kendi çevresinde dönerken, tramvay ise raydan çıktı.

Tramvay, otobüsü de sürükledi. Eski Edirne Asfaltı yoluna girerek durabildi. Kazada otobüs şoförü ve vatman hafif şekilde yaralandı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Otobüs ve tramvayın ise boş olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Eski Edirne Asfaltı çift yönlü araç trafiğine kapatıldı. Olay yerindeki incelemelerin ardından, kazaya karışan İETT otobüsü, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ekiplerin tramvayı kaldırma çalışmaları ise sürüyor.

Öte yandan, T4 Topkapı-Mescid-i Selam hattındaki tramvay seferlerinin geçici süreyle Topkapı-50.Yıl Baştabya istasyonları arasında yapılacağı bildirildi.

# Otobüs # sultangazi # tramvay