Akıncı'nın Didem'i Deren Talu kimdir?

Deren Talu, son günlerde sinema sektörüne de giriş yaparak magazin dünyasında ismi çok konuşulanlar arasında yer aldı. Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı olan Deren Talu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Akıncı dizisindeki Didem rolünü üstlenen Talu, izleyici tarafından severek izleniyor. Deren Talu kimdir?

Akıncı'nın Didem'i Deren Talu kimdir?

Deren Talu, 1996 yılında dünyaya geldi. Talu, manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu'nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.

Televizyonda yayınlanmaya başlayan Akıncı dizisinde Cevdet'in kızı Didem rolüne hayat veriyor. Akıncı dizisi yönetmeni Veli Çelik dizideki Didem Karakteri için Deren Talu'yu uygun gördü. Böylece televizyon dünyasına da adım atmış olan Talu dizinin izleyicileri tarafından tanınmaya başladı.

# Deren Talu kimdir