İletişim Başkanlığından HDP/PKK'yı anlatan video

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, HDP ile terör örgütü PKK bağını dünyaya anlatmak için İngilizce bir video yayınladı. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "HDP demek PKK demektir" dedi. Altun, ayrıca HDP'nin PKK'dan aldığı emirle hareket eden siyaset kuklası olduğunu söyledi.

İletişim Başkanlığından HDP/PKK'yı anlatan video

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, HDP ile bölücü terör örgütü PKK arasındaki ilişkiyi anlatan İngilizce bir video hazırladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, videoyu Twitter hesabından paylaştı. Altun mesajında, "Buradan avazımız çıktığı kadar gür bir sesle haykırıyoruz. HDP demek PKK demektir. HDP, PKK’dan aldığı emirle hareket eden bir siyaset kuklasıdır. Bu gerçeği bugün bir kere daha gördük. HDP’yle olan ittifakları zarar görmesin diye PKK’nın adını dahi anamayanları da gördük." ifadelerini kullandı.

Bu mesajla "HDP demek PKK demektir" ifadesi Cumhurbaşkanlığı seviyesinde de dillendirilmiş oldu.

Uzun bir süredir HDP'nin kapatılması çağrıları yapan MHP'den de Gara katliamı ile ilgili açıklama geldi. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Hdp terör sorunudur. Adalet ve hukuk devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır." ifadelerini kullandı.

Gara'daki PKK katliamı ile ilgili konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de HDP'nin kapatılması gerektiğini söyledi.

Şimdi ise gözler PKK ile bağı belgelerle de kanıtlanan HDP'nin kapatılması için atılacak adıma çevrilmiş durumda.

# operasyon # terör örgütü pkk # cumhurbaşkanlığı # Doğu Perinçek # gara # fahrettin altun # hdp pkk # ittifak # pkk hdp # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # İletişim Başkanlığı # Erkan Akçay # PKKHDP # Gara Katliamı # PKK katliamı # Gara operasyonu # terör sorunu # İletişim Başkanı Fahrettin Altun # PKK katliam # bölücü terör örgütü PKK # Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı # MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay # Fahrettin Altun Twitter