Trump'tan Brunson tehdidi: Ne olacağını göreceksiniz

Ajanlık suçlamasıyla yargılanan rahip Brunson konusunda ABD başkanı Trump'tan bir tehdit daha geldi. Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump "İnsanlarımızı alıkoyamazlar. Ne olacağını göreceksiniz" ifadesini kullandı.

"Türkiye ile igili bir sonraki adımınız ne olacak" sorusuna yanıt verdi, Türkiye'yi rahip Brunson üzerinden bir kez daha tehdit etti..

Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan ABD Başkanı Donald Trump'a bir gazeteci ev hapsinde olan rahip Brunson'u sordu. ABD başkanı ise "Türkiye uzun süredir bir sorun" ifadesini kullandı.

"Türkiye'nin Brunson'u uzun süre önce geri vermesi gerekiyordu" diyen Trump "Türkiye benim fikrime göre çok çok kötü hareket etti, bu iş henüz bitmedi" diye konuştu.

"Brunson harika bir insan. Casus diye uydurma bir suçlama yönelttiler. O bir casus değil. Şu anda yargılanıyor, tabii buna yargılama diyebilirseniz" ifadelerini kullanan Donald Trump "Oturup bunu kabul etmeyeceğiz. İnsanlarımızı alıkoyamazlar, dolayısıyla ne olacağını göreceksiniz" dedi.

ulusal.com.tr

# abd # türkiye # trump