İşçi Partisi İzmir'de iddialı

Yerel seçimlere İzmir'de oldukça iddialı giren İşçi Partisi çalışmalara hız verdi. Bugüne kadar 36 belediye başkan aday adayının başvurduğu partide, 6 ilçenin yönetimine ise kadınlar talip! Belediye başkan aday adayları, kentin dört bir tarafında esnaf ve ev ziyaretlerine başladı.

İşçi Partisi yerel seçim çalışmalarına hız verdi. İzmir'de 36 kişi belediye başkan aday adaylığı için partiye başvurdu. 6 ilçede yönetime kadınlar talip oldu. Aday Adayları seçime gidecekleri bölgelerde, mahalle muhtarları, esnaflar, kitle örgütü ve ev ziyaretlerine başladı.

Torbalı adayı, Eğitim-Sen ve Eğitim-İş başkanlığı yapan Muzaffer Yıldırımer. Yıldırımer aynı zamanda ÇYDD ve CHP'de ilçe yöneticiliği yaptı.

Yıldırımer, Torbalı'nın köylerini ziyaret etti. Köylülerin sorunları dinledi.

Çiğli İlçe Örgütü ise tanıtım kahvaltısında buluştu. Kahvaltıda konuşan belediye başkan aday adayı Avukat Hüsnü Ekim, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına gönderme yaptı.

Dikili'de Mehmet Arıcı ve Osman Ersun Özar aday adaylığını duyurdu. İki dönem Dikili Belediye Meclis Üyeliği ve Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Arıcı "Atatürk'te birleşmek için İşçi Partisi'nden aday olduğunu" açıkladı.

Kemalpaşa'da ise adaylığa emekli işçi Mustafa Özdemir talip oldu. Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti.

Seferihisar'ın aday adayı Yüksek Mimar Erdal Esenergül. Esenergül, Narlıdere'de belediye şube müdürlüğü, Konak Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü, encümen üyeliği görevlerinde bulundu.

Eski Belediye-İş Sendikası İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Talat Özdemir ve Av. Bülent Karagöz, Konak'ta düzenlenen geniş katılımlı bir kahvaltıyla aday adaylıklarını açıkladı.

İşadamı Ahmet Refik Zerek, Karabağlar Belediye Başkanlığı'na talip oldu.

Jeoloji mühendisi Tankut Ünal, Menderes ilçesinden aday adaylığını koydu.

ulusalkanal.com.tr

# işçi partisi # yerel seçim # aday adayı # izmir # belediye başkan adayı