Dzemaili: Yeni kontrat istiyorum

Galatasaraylı futbolcu Blerim Dzemaili, takımda devam etmek istediğini ve yeni kontrat talebi olduğunu söyledi.

Dzemaili: Yeni kontrat istiyorum

Sarı-kırmızılı takımın ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Danimarka'da basın toplantısı düzenleyen Blerim Dzemaili, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yönetimin yeni sözleşme talebine olumsuz yanıt vermesi halinde tutumunun sorulması üzerine Dzemaili, şunları kaydetti:

"Şu anda bu duruma nasıl bir tepki verebileceğimi söyleyemem. BenGalatasaray'ın oyuncusuyum ve burada mutluyum. Yeni bir kontrat yapıp, devam etme hedefim var. Bu durumu da başkanla ve hocayla görüşmem gerekiyor. Tabii bana yeni bir kontrat vermezlerse, benim de yeni bir karar almam gerekebilir. Bu konuşmalar henüz yapılmadan benim tavrımın ne olacağını söylemek için erken. Şu anda önceliğim, kendimi göstererek takımda yer bulmaya çalışmak olacak." diye konuştu.

"Şimdiki Galatasaray çok farklı"

Blerim Dzemaili, Genoa'ya kiralandığı dönemdeki Galatasaray takımı ile geri döndüğünde bulduğu Galatasaray takımının önemli farklılık gösterdiğini söyleyerek, şöyle devam etti:

"Bir haftadır buradayım ve ilk izlenimim bu şekilde. Hoca farklı, yeni oyuncular var. Takım içi havayı çok daha olumlu buldum. Çok iyi bir hocamız var ve tüm oyuncularla birebir ilgileniyor. İletişim seviyesi yüksek biri. Bu durumun da etkili olduğunu düşünüyorum. Bıraktığım ve şimdiki Galatasaray birbirinden çok farklı."

"Geçen sene beni istemeyen bir hocam vardı"

"Galatasaray'a ilk transfer olduğumda inanılmaz mutluydum. İnanılmaz kaliteli bir takıma geldiğimi, burada kariyerimi noktalayacağımı düşünüyordum." diyen sarı-kırmızılı oyuncu, "İşler istediğimiz gibi gitmedi. Bir sakatlık yaşadım. Geçen sene beni istemeyen bir hocam vardı. Bu sene benim için yeni bir başlangıç olacak. İtalya'da ve Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansım bana güven verdi. Oradaki performansımın aynısını, hatta daha iyisini Galatasaray'da göstermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

AA

# Galatasaray # yeni # Dzemaili # kontrat