Deplasman çilesi!

Fenerbahçe'nin deplasman çilesi bitmiyor. Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor'a konuk olan sarı-lacivertliler, ilk yarıda 1-0 geriye düştüğü maçta, Mehmet Topal'ın son dakika golüyle beraberliği yakaladı. Bu sonuçla Fenerbahçe 48 puana yükseldi ve Galatasaray ile puan farkı 4'e indi.

Deplasman çilesi!

Son 3 deplasmanından 1 puan dahi alamayan ve zirvede artırdığı puan farkının erimesine engel olamayan lider Fenerbahçe, bir darbe de Elazığ'da yedi.

Spor Toto Süper Lig'de 22'nci haftanın kapanış maçı tartışmalı anlara sahne oldu. Son haftaların formda ekibi Elazığspor ile deplasmanda karşılaşan sarı lacivertliler, ilk 15 dakika fırtına gibi esmesine rağmen golü bulamadı.

Dengeyi kuran ev sahibi ekip, 45+1'de Onur'un enfes golüyle öne geçti. Pozisyon öncesinde Fenerbahçe'nin "el" itirazları karşılık bulmadı.

İkinci yarının başları ise Fenerbahçe için 2'nci şoka sahne oldu ve Baroni oyundan atıldı. Pozisyonda sarı lacivertlilerin yine yoğun itirazları vardı. Bu arada ikinci 45 dakikada Emenike'nin 2 penaltı beklentisi oldu ama hakem Hüseyin Göçek'in kararı devamdı.

Fenerbahçe'yi yenilgiden ise 83'te Mehmet Topal'ın golü ve 90+'da Gökhan Gönül'ün çizgiden çıkardığı top sağladı. Bu sonuçla Fenerbahçe 48 puana yükselip, haftayı Galatasaray'ın 4, Beşiktaş'ın ise 6 puan önünde kapattı.

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # spor toto süper lig # Elazığspor # mehmet topal