Türk Gençliğinden Ulusal Kanal'a hep destek tam destek

Ulusal Kanal'a kampanyası devam ediyor. Öncü Gençlik Başkanı Ferdi Tanhan Ulusal Kanal için topladıkları parayı canlı yayında Halil Nebiler'e verdi. Ulusal Kanal'a her zaman canıgönülden destek olacaklarını ve Türk Gençliğinin kanalı yalnız bırakmayacağını söyledi.

Türk Gençliğinden Ulusal Kanal'a hep destek tam destek

Ulusal Kanal'ın Digiturk'e girmesi için başlatılan kampanya tüm hızıyla devam ediyor. Ülke çapından olduğu kadar dünyadaki yurttaşlarımızdan da destekler geliyor.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Başkanı Ferdi Tanhan, Ulusal Kanal'da Halil Nebiler'in sunduğu Televizyon Gazetesi'ne konuk oldu.

Tanhan üzerinde ''Vatan, Emek, Namus Davası için feda olsun'' yazan içi para dolu zarfı Halil Nebiler'e teslim etti.

Öncü Gençlik Başkanı Tanhan, Ulusal Kanal'ın Digiturk'e girmesi için başlattığı kampanyaya Öncü Gençlik olarak destek verdiklerini söyledi. Ulusal Kanal'ın Türkiye'nin namus birikimi, üreten çiftçinin, çalışan işçinin kanalı olduğunu ifade etti.

Ulusal Kanal için Öncü Gençlik olarak topladıkları parayı canlı yayında Halil Nebiler'e veren Ferdi Tanhan, toplanan paranın çok zor şartlarda gençlerin harçlıklarından biriktirdiği, hatta Ulusal Kanal için ek iş yaptıklarını dile getirdi. Bu sayede Türkiye'deki gençlerin şimdiye kadar 101 bin 250 lira topladığını ve kampanya bitene kadar daha da fazlasının toplayacaklarını söyledi.

Tanhan kampanya için sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir yanında Öncü Gençlik üyelerinin fedakârca çalıştığını belirtti. Tanhan, Yurt dışında öğrenim gören geçimlerini aldıkları burslardan sağlayan öğrencilerin dişinden tırnağından arttırdıkları paraları toplayıp kanala destek olduklarını anlattı. Ferdi Tanhan, ''Çin'de öğrenim gören kardeşlerimizden 10 bin 765 lira, İngiltere, Almanya, Hollanda gibi Avrupa ülkelerindeki kardeşlerimizden ise 50 bin 543 lira kampanyaya destek geldi'' dedi.

Öncü Gençlik olarak bugüne kadar 162 bin 582 lira topladıklarını aktaran Tanhan kampanya bitinceye kadar Türkiye'nin Milli Kanalı Ulusal Kanal'a canıgönülden destek olacaklarını aktardı.

# çin # ulusal kanal # Türk Gençliği # halil nebiler # digiturk kampanyası