Tülin Oygür: Dayatılan ittifakları bırakın

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oygür, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada ' Rantçılarla, talancıların çıkmaz sokağından sizlere cesaret, umut ve güven kapımızı açtık' dedi

Vatan Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür oyunu kullandı. Gölbaşı Hacılar İlk ve Ortaokulu'ndaki bin 128 Nolu sandıkta oy kullanan Oygür, ardından da kısa bir açıklama yaptı.

Oygür, “Sandığa gidip oyumuzu kullandık. Vatan Partisi olarak sizlere bir seçenek yarattık. Pusulalara üretenden yana, vatandan yana bir tercih ekledik. Rantçılarla, talancıların çıkmaz sokağından sizlere cesaret, umut ve güven kapımızı açtık” ifadelerini kullandı.

Oygür, “Vatanımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunmak istiyorum. Milletin bu gerginliklerden bir an önce kurtulması lazım. Gergin bir ortamda seçim çalışmalarını geçirdik. Temiz bir seçim geçireceğimizi düşünüyorum. Yeni bir sabaha birlik, beraberlik ruhuyla, 'Meseleleri nasıl çözeceğiz' diye uyanacağız. Her şey vatanımız, milletimiz için hayırlı olsun. Tek isteğimiz bu” diye konuştu.

DAYATILAN İTTİFAKLARI BIRAKIN

Oygür, sandığa gidecek vatandaşlara sosyal medya hesabından şöyle seslendi: “Sevgili Ankaralılar; bugün söz sizde. Karar sizde. Size dayatılmak istenen ittifakları bırakın. Oylarınız üzerindeki ipotekleri kaldırın. Cesur olun. Yapacağınız seçim vatana ve millete en hayırlısı olacaktır.”

# ankara # vatan partisi # aday # sandık # yerel seçim # tülin oygür # 31 mart