İşte LGBTİ propagandasının sponsorları

Türkiye’de LGBT alanında çalışan Kaos GL bir fon kataloğu hazırladı. O listeyi Aydınlık gazetesi deşifre etti. Katalog son zamanlarda çocuklara kadar uzatılan LGBT propagandasının destekçilerini tek tek sıralıyor. Bakın, Türkiye’nin toplumsal değerlerini hedef alan batı destekli kuruluşlar hangileri? Darbeci Soros'un parasını kimler kullanarak bölücü faaliyet yürüyor?

İşte LGBTİ propagandasının sponsorları

Amerika’nın ve Batılı ülkelerin Büyükelçilikleri, Darbe finansörü Soros Vakfı, bölücülüğün merkezleri… Hepsi aynı amaç için birleşti, Türkiye’nin toplum yapısı hedef alındı. Eşcinsellik üzerinden ayrılıkçı bir çizgi izlendi. Propaganda çocuklara kadar uzandı. LGBT alanında faaliyet gösteren Kaos GL’nin hazırladığı fon kataloğunda etkinliklerde rol alan kuruluşlar tek tek sıralandı. Haber Aydınlık gazetesinde yer aldı.

LGBT eylemlerinin arkasında Açık Toplum Vakfı gibi turuncu darbelerin finansörü vakıflar yer aldı. Girdiği ülkelerde faaliyetleriyle çokça tartışılan Açık Toplum Vakfı, George Soros’un kurduğu bir vakıf. Yani darbe finansörünün bir vakfı… Türkiye’de Açık Toplum Vakfı’nın kurucuları arasında şu anda tutuklu bulunan Osman Kavala da var.

Ve Uluslararası Af Örgütü… LGBT’nin destekçilerinden. Örgütün Türkiye şubesi 2002’de açıldı. Tüzüğü Türkçe ve Kürtçe olarak yayınlanıyor. Hazırladığı bir raporlarda ise 15 Temmuz sonrası FETÖ ve PKK’ya yönelik operasyonları muhaliflere yönelik baskı operasyonu olarak nitelendiriliyor. Uluslararası Af Örgütü Türkiye’nin Onursal Genel Başkanı Taner Kılıç ise tutuklu. Suçu da FETÖ üyeliği…

Bazı belediyeler de bu kuruluşlarla aynı cephede. Beşiktaş Belediyesi, LGBT’lilere hukuki ve psikolojik destek sağlıyor. Başta Onur Haftası olmak üzere örgütlere LGBT aktivizmini yaygınlaştıracak kampanya desteği sunuluyor. Kadıköy Belediyesi de 23 Nisan’da afişler hazırlayarak çocukların da eşcinsel olabilecekleri algısı oluşturmaya çalıştı. Şişli Belediyesi de bu afis skandalına ortak oldu.

Kaos GL’nin hazırladığı katalogda, Alman devletinden doğrudan fon sağlayan Friedrich Ebert-Stiftung ve ABD dış politikası doğrultusunda faaliyet gösteren Freedom House gibi kuruluşlarla, yabancı ülkelerin Ankara Büyükelçilikleri de listelendi.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass konutunda verdiği davetle Kaos GL, Pembe Hayat ve Kırmızı Şemsiye’yi ağırladı. Almanya Büyükelçiliği ise LGBT’nin hamiliğini üstlenmeye çalışıyor. Kurumun internet sitesinde verilen bilgilere göre, Büyükelçi Martin Erdmann 4 Temmuz 2019 günü LGBT derneklerini ve birçok Büyükelçiliğin temsilcilerini fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Büyükelçiliğe davet etti. Danimarka, Hollanda, Norveç, İngiltere, İsveç ve İsviçre de destekçiler arasında.

ulusal.com.tr

# aydınlık # Soros # lgbti