Silivri'ye çıkarma yapacaklar!

"Orduya kumpas kuruldu" itirafının üzerinden 110 gün geçti, O'nlar özgürlüğüne kavuşmadı. Şimdi Balyoz Davasında hedef alınan komutanların aileleri "hukuksuzluğa artık yeter" diyecek. Aileler, yarın Silivri'ye çıkarma yapacak, geceyi nöbet çadırlarında geçirecek. Nöbete İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek, Emekli Oramiral Nusret Güner, Tuncay Özkan ve avukatlar da katılacak.

Silivri'ye çıkarma yapacaklar!

"Milli Orduya kumpas kuruldu!" Bu itirafın üzerinden 110 gün geçti. Ancak Balyoz davasında hedef alınan komutanlar için hiçbir adım atılmadı!

Komutanların aileleri, ilk günden bu yana yürüttükleri mücadelede önemli bir adım daha atacak. Her hafta Sessiz çığlıklarını duyurmaya çalışan aileler 16 Nisan'da Silivri'ye çıkarma yapacak.

Tutuklu komutan eşleri 16 Nisan günü Silivri'ye gidecek, önce komutanlar ziyaret edilecek. Ardından geceyi, Silivri Cezaevi önündeki nöbet çadırında geçirecek.

Aileler bu eylemde yalnız olmayacak. Nöbete İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek, Emekli Oramiral Nusret Güner, Tuncay Özkan ve avukatlar da katılacak.

Eyleme öncülük edenlerden Emekli Tümamiral Semih Çetin'in eşi Nilüfer Çetin tüm yurttaşlara çağrıda bulundu.

Haber: Naci Eriş

Kamera: Bülent Ünal

ulusalkanal.com.tr

# Balyoz # Silivri # vardiya bizde # kumpas