Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Hala emperyalistlerden umut umanlar varsa, varsın boyunlarındaki zincirin ucunu kime istiyorlarsa ona versinler''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'da toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Hala emperyalistlerden umut umanlar varsa, varsın boyunlarındaki zincirin ucunu kime istiyorlarsa ona versinler'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Hala emperyalistlerden umut umanlar varsa, varsın boyunlarındaki zincirin ucunu kime istiyorlarsa ona versinler''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da, Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen, Erzurum Şehir Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, canlı hayvan pazarı ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğanemperyalizme umut umulmayacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

- Şimdi ben hanım kardeşlerimden, ana kademedeki kardeşlerimden, gençlerimizden kapı kapı dolaşmalarını istiyorum. Durmak yok, dolaşacağız.

- Halen emperyalistlerden umut umanlar varsa varsın boyunlarındaki zincirin ucunu kime istiyorlar ona versinler. Halen terör örgütlerinden medet umanlar varsa varsın kaçınılmaz akıbetlerini beklemeye devam etsin. Halen ülkesinin ve milletinin felaketinden kendine ikbal devşirme peşinde koşan varsa varsın kendi kini içinde boğulup gitsin.

- Biz, Erzurum'u ve Diyarbakır'ıyla, Hatay'ı ve Trabzon'uyla, Antalya'sı ve Tekirdağ'ıyla, Van'ı ve Bursa'sıyla bütün Türkiye'yi kucaklamaya, vatan topraklarının her karışına eser ve hizmet götürmeye devam edeceğiz. Çünkü biz, bu ülkeyi tüm renkleriyle seviyoruz. Çünkü biz, bu milleti tüm insanlar ile seviyoruz.

# erdoğan # tören # cumhurbaşkanı erdoğan # erzurum # emperyalizm # emperyalist # cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan # cumhur ittifakı # erdoğan açıklama # Erdoğan Millet İttifakı # erdoğan chp # Erdoğan AK Parti