Hüseyin Tugay Şen Berkin Elvan için yürüdü!

İp İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen İzmir Cumhuriyet İçin Güç Birliği çağrısıyla Berkin Elvan için düzenlenen yürüyüşe katıldı.

Hüseyin Tugay Şen Berkin Elvan için yürüdü!

Binlerce kişiyle birlikte “Berkin Elvan Ölümsüzdür” sloganı atarak Gündoğdu Meydanı’na yürüyen Şen, Berkin’in katillerinin hesabını çok yakında soracaklarını ifade etti.

Gezi Direnişi sırasında evinden ekmek almak için çıkıp başından gaz kapsülüyle yaralanan Berkin Elvan’ın 269 günlük yaşam mücadelesinin sona ermesinin ardından on binlerce İzmirli İzmir Cumhuriyet İçin Güç Birliği’nin çağrısıyla sokaklara döküldü. Türkiye Gençlik Birliği, İzmir Tabip Odası, Eğitim İş İzmir Şubesi ve bir çok kurumun katıldığı yürüyüşe İP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen ve İP Karşıyaka Belediye Başkan adayı İrfan Erol’da katıldı.

Şen’in başında olduğu binlerce kişilik kortej Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinden Gündoğdu Meydanı’na doğru yürüdü.”Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Berkin Elvan Ölümsüzdür” gibi bir çok sloganın atıldığı yürüyüş Gündoğdu Meydanı’na kadar devam etti. Şen, Berkin Elvan’ın katillerinin hesabının çok yakında sorulacağını, ‘Emri ben verdim’ diyenlerin cezasını Türk Milletiyle beraber vereceklerini ifade etti.

İzmir Veteriner Hekimler Odasına Ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen seçim çalışmaları kapsamında İzmir Veteriner Hekimler Odası’nı ziyaret etti. İzmir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gökhan Özdemir ile görüşen Şen “Güzel İzmir” programı çerçevesinde bu odanın oldukça önemli olduğunu vurgulayarak “Herkesin çılgın proje diye ortalıklarda dolaştığı bir ortamda bizim en çılgın projemiz İzmir’i ortak akılla yönetmek. Bunun için sizin gibi odaların desteğine oldukça ihtiyacımız var. Sizin uzmanlık alanınıza giren tarım ve hayvancılık oldukça önemli” diye konuştu.

Üreticilerin yoğun olduğu köylerde ve beldelerde tarım ve hayvancılıkla ilgili sıkıntıların oldukça yoğun olduğunu gözlemlediklerini belirten Şen, “Bu durum dahilinde tarım ve hayvancılık meselesi Büyükşehir’de başlı başına ele alınan bir konu olmalı diye düşünüyoruz. Hedefimiz Büyükşehir bünyesinde birçok veteriner ve ziraat mühendisine istihdam yaratmak.

Belediyelerin kırsal kesimlerdeki vatandaşlara ücretsiz imkanlar sunması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Şen’in ardından söz alan İzmir Şube Başkanı Gökhan Özdemir, “Mesleğimizin ciddi sorunları var. Bütünşehir yasası sayesinde bizim de alanımız genişleyecek. Bu durumda Büyükşehir’e büyük görev düşecek. Bizim hem yerel yönetime hem de hükümete önerilerimiz var. Bunları sizlere de sunmak isteriz. Planınızın güzel yapıldığına inanıyorum” dedikten sonra hazırladıkları birkaç öneriyi Şen’e sundu. Gökhan Özdemir sonrasında önümüzdeki seçimler için Hüseyin Tugay Şen’e başarılar diledi.

ulusalkanal.com.tr

# İP # gezi # berkin elvan # Hüseyin Tugay Şen